Huurtent

Familie Huurtenten voor 4 personen

Onze bungalowtenten zijn gemaakt van sterk, katoenen outdoordoek en zijn voorzien van een aluminium frame. Achterin de tent bevinden zich 2 aparte slaapgedeelten. De tenten hebben een woonruimte waar je lekker kunt eten, knutselen of spelletjes kunt doen. Onze tenten zijn speciaal voor ons ontworpen met stevig vast grondzeil, zodat zand en stof beter buiten blijven. De complete inventaris is afgestemd voor standaard 4 personen
In de tent slaap je in een heerlijk tweepersoons bed of 2 eenpersoonsbedden (afhankelijk per locatie).

In de tent staat een eenvoudige maar compleet ingerichte keukenunit met o.a. 3-pits kooktoestel en een koelkast. Bestek, pannen, thermoskan, glazen en bekers: In de tent is vaste verlichting en stroom aanwezig.

Tunneltenten

De tenten zijn allemaal ingericht op basis van 4 personen.

Boeken / reserveren

kijk op www.freecamp.nl voor boekingen en prijzen

Campingplaats en auto

Onze compleet ingerichte tenten staan op een aparte plek op de camping. Kom je met eigen auto, dan is het vaak niet mogelijk om deze pal naast de tent te plaatsen (wel altijd voor het in-en uitladen). Dit heeft als voordeel dat het er een stuk vriendelijker uit ziet. Je kunt de auto natuurlijk wel altijd op een veilige centrale parkeerplaats zetten, niet ver van de tent.

Eindschoonmaak en eindcontrole

Op de dag van vertrek dien je de tent om 10.00 uur te hebben verlaten. Wil je heel vroeg vertrekken, maak daar dan eerder in de week een afspraak over met de receptie (ook i.v.m. het kunnen vertrekken met de auto vanaf de camping). Uiteraard dien je de tenten ook schoon, heel en compleet achter te laten, zodat de volgende gasten er weer met plezier gebruik van kan maken. Ben je klaar voor vertrek, neem dan contact op met de receptie en doe samen de eindcontrole. Is alles in orde, dan ontvang je direct de borg terug. Is iets niet compleet of defect, dan moet je dit artikel helaas vergoeden. De prijzen van de artikelen staan op de checklist die je bij aankomst krijgt.

 

Kijk voor de actuele prijzen op onze tarieven-button.

Ook hebben wij regelmatig acties op labyrinth.nl en budgettent.nl 

Boek direct
Impressie Bekijk onze foto's
Virtuele tour Bekijk ons park in 360° foto's.
Video's Bekijk onze video
Animatie Bekijk ons programma
Aanvraag doen